Anketa

Užíváme si grilovací sezóny. Co vy a grilování?

Soutěž
Městské slavnosti
Recepty pro každého

Vaříme s Vámi denně – FM 101,4...
...zajímavá, výborná a jednoduchá jídla. Dobrou chuť...

grilled leg of lamb with garlic and rosemary xl r 200504

POTŘEBUJEME:

800 g jehněčí kýty
15 dkg prorostlé slaniny
3 snítky čerstvého rozmarýnu
2 mrkve a cibuli
5 stroužků česneku
olej
sůl a pepř

POSTUP PŘÍPRAVY:

Maso prošpikujeme špalíčky slaniny a česnekem. Vložíme do alobalu spolu s rozmarýnem, nakrájenou mrkví a cibulí. Dochutíme solí, pepřem a zakápneme olejem. Balíček pečlivě zabalíme a grilujeme asi jednu hodinu. Pak maso z alobalu vyndáme a samotné grilujeme na mřížce ještě 20 minut. Kýtu nakrájíme na plátky a podáváme s cibulí a mrkví.

Dobrou chuť Vám přeje Katka.



Radio Contact – nejlepší hudba a zábava – FM 101,4.