Anketa

Tento týden oslavujeme příchod jara! Co na něm máte nejraději?

Recepty pro každého

Vaříme s Vámi denně – FM 101,4...
...zajímavá, výborná a jednoduchá jídla. Dobrou chuť...

rajatov_polvka

POTŘEBUJEME:

plechovku loupaných rajčat
2 lžíce olivového oleje
cibuli
stroužek česneku
mrkev
vývar podle potřeby
bazalku
lžíci ricotty
trochu mouky
sůl a pepř

POSTUP PŘÍPRAVY:

Mrkev, cibuli a česnek nakrájíme na drobné kousky a orestujeme na oleji. Přidáme plechovku rajčat a přilijeme vývar. Teď necháme polévku půl hodiny vařit. Potom dochutíme solí, pepřem a pokrájenou bazalkou. Ještě krátce povaříme a přidáme lžíci ricotty. Nakonec polévku rozmixujeme a můžeme zahustit trochou mouky. Ozdobíme lístky zelené bazalky a kdo budete chtít, přidejte opečenou bagetku s bylinkovým máslem.

Dobrou chuť Vám přeje Katka.

 

 



Radio Contact – nejlepší hudba a zábava – FM 101,4.